"Skūtsjeverhuur Elisabeth"

[Verhuur] [Bedrijfsevenementen] [Dagtochten] [Arrangementen&accomodatie] [Contact]

Vanuit onze thuishaven Uitwellingerga zijn prachtige zeiltochten te maken op een traditioneel fries skūtsje. Uitwellingerga (nabij Sneek) ligt midden in het Friese merengebied. Vaargebied is het Snekermeer, Heegermeer en Pikmeer. Skūtsjetochten kunnen op een IFKS wedstrijd- of een toerskūtsje gemaakt worden. Een skūtsje is geschikt voor tochten over de friese meren of het IJselmeer. Er is plaats voor groepen van 12 personen. Voor een foto impressie van een zeiltocht op een skūtsje klik hier.

Wilt u een dag of een weekend varen op één van de skūtsjes dan zijn er tal van mogelijkheden. In overleg met de schipper kan de dag geheel op uw wensen afgestemd worden.

Verhuur

Skūtsjeverhuur Elisabeth verhuurt zowel IFKS wedstijdskūtsjes als toerskūtsjes.

Een IFKS wedstijdskūtsje is geschikt voor groepen die het echte zeilgevoel willen beleven.

Skûtsje Elisabeth


Een toerskūtsje heeft alle faciliteiten aan boord en zeil relatief makkelijk.Bedrijfsevenementen

Skūtsjesilen is een bijzonder bedrijfsuitje waarin sport, gezelligheid en teamwork centraal staan. Wij kunnen voor deze bedrijfsevenementen toer- of wedstrijdskūtsjes inzetten. In samenwerking met de IFKS en Pro Sport kan skūtsjeverhuur Elisabeth een exclusieve wedstrijddag organiseren. Wij zullen in nauw overleg met U en Uw bedrijf een geheel verzorgde dag organiseren.
Op onze skūtsjes vindt U uiteraard ervaren schippers en bemanning die U onder profesionele en veilige begeleiding een onvergetelijke dag zullen bezorgen.

Dagtochten en Meerdaagse tochten

Een dagtocht of meerdaagse skūtsjetocht wordt in overleg met de schipper op uw wensen afgestemd. Naar wens kan ook een avond- of middagtocht gemaakt worden.
Om de dagtocht extra feestelijk te maken zijn er verschillende arrangementen:
  • Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek
  • Drank en broodjes aan boord
  • Lunch in een gezellig restaurant of brasserie
  • Afsluiting van de dag met een captainsdiner of barbeque


Arrangementen en Accomodatie

Het is mogelijk om een het zeilen op een skūtsje te combineren met andere activiteiten in Friesland, zoals kanovaren, fietsverhuur en zeilen in Valken.

Overnachten in een geheel of gedeelte verzorgde groepsaccomodatie is mogelijk bij skūtsjeverhuur Elisabeth. Alle ervaringen van de dag kunnen dan 's avonds aan de bar uitgebreid gedeeld worden.
Voor informatie en/of boekingen kunt u contact opnemen met
Karel Kuiper
Greate Sudein 4a
8624 TW Uitwellingerga
Tel prive
+31(0)515-559255
Mobiel
+31(0)6-51941004
Fax
+31(0)515-421091
E-mail
info@frieslandzeilen.nl[Elisabeth] [Foto's] [Links] [Sponsors]


[Home] [Top]


Skûtsje Elisabeth

Logo IFKS

Skūtsje Elisabeth

Aan de fok

Groepsfoto