Startpagina/Nieuws


FOTO'S

Paddestoelen

Landschappen

Luchten

Dieren

Vlinders

Macro's


SCHILDERIJEN


Figuren

Portretten

Zeegezichten

Dieren en planten

Sport

AbstractORIGAMI


FILMPJES


BIOGRAFIE

Echten, Drenthe

Biografie

Geboren in 1942 in Dedemsvaart. Studie persoonlijkheids- en bedrijfspsychologie in Leiden. Na enkele jaren als bedrijfspsychologe  bij een groot bedrijf gewerkt te hebben richtte  ik mijn eigen psychologisch adviesbureau op. Ruim 20 jaar adviseerde ik bedrijven bij de selectie van hun personeel en testte ik sollicitanten op hun geschiktheid voor diverse functies.

 Schilderen

Sinds 1999 wonen mijn man en ik in de Boswachterij Ruinen in Echten, Drenthe. Daar begon ik in  2009 min of meer toevallig met schilderen. Eerst maak ik altijd een fotobewerking op de computer van verschillende foto's.  Van daaruit zet ik dan mijn schilderij op. Om  ervaring op te doen koos ik tot nu toe voor verschillende  onderwerpen zoals 'beweging', 'verleden en heden' , ‘maskers en sprookjes’, ‘portretten’ en ‘figuren uit het verleden’.

Origami en papier maché

Dit jaar ben ik begonnen met papier maché en origami figuren te maken. Zie de nieuwspagina.

Fotografie

Ik experimenteer met  het  maken van macrofoto's in mijn tuin en in de boswachterij  waar ik regelmatig wandel.  Zie ook de filmpjes die ik op you tube gezet heb.

Ik wens je nog een prettige rondgang op deze site toe. Elke maand wordt de Nieuwspagina aangepast, zodat je de laatste ontwikkelingen kunt volgen.