FTS

De praktijk

‘Feel the signal’ verwijst naar wat je voelt en ervaart, en welke betekenis je daaraan kunt geven. Ik help je dat signaal te voelen door te masseren en in beweging te brengen op een afgestemde manier; en vervolgens door gezamenlijk te onderzoeken wat er speelt en welke beelden daarbij kunnen passen. Dat gebeurt vanuit fysieke basis als gecertificeerd sportmasseur, en vanuit psychisch en geestelijk oogpunt uit jarenlange diverse aanvullende trainingen en scholingen.

Philip Bakker

Ik ben geboren in 1965, opgeleid tot sociaal geograaf en samenwonend in Amsterdam. Naast deze praktijk werk ik ook voor de gemeente Amsterdam. Vanuit een interesse in lichaamsbewustzijn heb ik in de loop der jaren allerlei trainingen gevolgd, met inspiratie uit verschillende bronnen: lichaamswerk, intuïtieve massage, christendom, antroposofie, Maarten Luther, boeddhisme, biodanza, non-dualiteit en meer.

Praktische informatie

De sessies zijn in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Koningsplein.
De duur van een sessie is 1,5 uur. Meestal werk ik op een mat, en soms op een massagetafel.
Een behandeling kan met en zonder kleren aan.
Bij een losse sessie is de prijs 60 euro. Bij voorkeur werk ik in cycli van drie sessies omdat er dan verdieping kan plaatsvinden. Dan is de prijs 150 euro voor deze drie sessies.

Voor vragen en afspraken ben ik te bereiken op nummer 06 1966 1366, of per mail op info@feelthesignal.nl.

© Philip Bakker, 6 januari 2017