700 jaar stad Wijk bij Duurstede

Doe mee en maak een hele dag samen muziek

     Harmonie Concordia organiseert een Muziekdag, die plaatsvindt op zaterdag 2 september. Alle inwoners van Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede die ouder zijn dan twaalf jaar en al minstens twee jaar een muziekinstrument spelen of lessen hebben gevolgd, worden uitgenodigd om mee te doen aan dit muzikale evenement. Samen muziek instuderen en uitvoeren op één dag; een unike gelegenheid voor alle muzikanten onder de bevolking. Blokfluit, triangel, harp of vleugel, alle instrumenten zijn welkom. De keuze van de muziiek hangt mede af van de opkomst van de muzikanten en de instrumenten die zij meebrengen. Allerlei soorten muziek kunnen worden gespeeld, van rock tot klassiek. Wie mee wil doen kan zich voor 15 augustus aanmelden bij Piet Boonman, telefoon (0343)574956. Deelnemers krijgen van tevoren muziek thuisgestuurd.
     Op 2 september verzamelen de deelnemers zich om 9/00 uur bij het Revius College. In verschillende workshops onder leiding van repetitoren studeren zij die dag op verschillende locaties in Wijk hun partijen in. Het Revius is tevens de plaats van uitvoering, waar alle andere inwoners gratis toegang krijgen en om 20.00 uur kunnen luisteren naar het resultaat van deze unieke muzikale samenwerking.

Beren tijdelijk goedkoper

     Bent u al in het bezit van zo'n lieve knuffelbeer? Nee? Dan moet u gauw naar de Wijk 700-Winkel gaan, want in de periode van 26 juli tot en met 1 augustus zijn ze daar in de aanbieding. Normaal kosten de bereb 17,95 gulden, maar in deze periode zijn ze verkrijgbaar voor slechts 13,95 gulden. Het beertje draagt een T-shirt met het logo van Wijk 700 erop en zoekt nag een baasje. U misschien?
     In de Wijk 700-winkel kunt u ook heel goed terecht voor andere leuke, originele Wijk 700-geschenken. Tijdens de Havendagen is het beertje ook voor deze stuntprijs verkrijgbaar in de winkelwagen van het promotieteam, die u in het weekeinde bij de loods van Pisano aantreft.

Terug naar de 700 jaar index pagina.