700 jaar stad Wijk bij Duurstede

Muziekmiddag op kasteeleiland

     Op zondag 9 juli vindt op het kasteeleiland vanaf 14.00 uur een muziekmiddag plaats, die in het teken van de cd 'Ha, Wijk 700!' staat. De middag is gratis toegankelijk en duurt tot ongeveer 16.00 uur.
     De meeste zangers, zangeressen en koren die op de cd staan, hebben hun medewerking toegezegd. Iets lastiger ligt dat bij het speciaal voor de cd samengestelde kinderkoor. Alle kinderen die in dat koor hebben gezongen, worden hierbij opgeroepen naar het kasteeleiland te komen en mee te zingen met hun lied. Andere medewerkenden zijn onder andere het koor Face to Face, het shantykoor 'Tussen Rijn en Lek', Harmonie Concordia, José van der Staak en Ton Kosterman.
     Heeft u de Wijkse avond op 11 maart gemist, dan is dit een prachtige gelegenheid om alsnog te kunnen genieten van liederen in Wijkse sfeer! Tijdens de optredends is de cd 'Ha, Wijk 700' te koop voor slechts 24,95 gulden.

Prinsesje Plien in de aanbieding

     In de periode van 5 tot en met 11 juli worden de houten boekjes 'Prinsesje Plien zoekt een huis' afgeprijsd. Normaal kosten ze 14,95 gulden, maar in deze week zijn ze te koop voor slechts 10,95 gulden. Leuk voor kinderen tot en met zes jaar, waarbij de herkenning van veel Wijkse plekjes het lezen extra leuk maakt! Deze boekjes zijn te koop in de Wijk 700-winkel in het VVV-kantooor aan de Markt 24, bij boekhandel Nieskens aan de Steenstraat 1 en in de Wijk 700-winkelwagen, die zaterdag op de Mazijk staat.

Terug naar de 700 jaar index pagina.