700 jaar stad Wijk bij Duurstede

Paasvuur

     Het paasvuur dat op de evenementenkalender op maandag 24 april gepland staat, gaat om organisatorische redenen niet door.

Wijk 700 foto galerij

     De foto's van 700 Wijkenaren die in de eerste maanden van dit jaar zijn gemaakt en die in maart in de Grote Kerk en in het stadskantoor zijn tentoongesteld, zijn nog even te bezichtigen in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Tot en met vrijdag 14 april wordt iedereen die gefotografeerd is nog in de gelegenheid gesteld zijn of haar foto te bewonderen en op te halen. Na deze datum wordt de hele tentoonstelling opgeruimd. In het gasthuis liggen de invulformulieren, waarmee u naar de Wijk 700-winkel in het VVV-kantoor kunt gaan om uw foto gratis op te halen. Het Ewoud en Elisabeth Gasthuis is voor bezoekers aan de tentoonstelling op door de weekse dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Wijk 700-stropdassen

     In de Wijk 700-winkel zijn mooie zijden stropdassen te koop, waarin het logo van Wijk 700 op subtiele manier verwerkt is. De dassen zijn verkrijgaar in twee kleuren, okergeel en bordeauxrood. Een leuk geschenk voor als er iemand jarig is in de familie- of vriedenkring! De dassen kosten 49.95 gulden per stuk, niet duur voor een echt zijden stropdas. Neemt u eens een kijkje in de Wijk 700-winkel, misschien doet u nog meer leuke cadeau-ideëen op, want er is voor elk wat wils!
    

Terug naar de 700 jaar index pagina.