700 jaar stad Wijk bij Duurstede

Voorstelling De Wildkamp op 29 april

     Op Koninginnedag, 29 april, vindt er op het evenemententerrein een voorstelling plaats, georganiseerd door manege De Wildekamp uit Wijk bij Duurstede.
     Wat houdt die voorstelling eigenlijk in? Het thema is 'De Heer van Abcoude'. Tijdens de voorstelling komen jonkvrouwen, jonheren, narren, ridders en een stadsomroeper in de spotlights te staan. Er wordt gezocht naar de sleutel van Wijk bij Duurstede. De uitvoerenden zijn ruiters en amazones, shetlanders en fjordenpaarden van manege De Wildkamp. Voor paardenliefhebbers (en dat zijn er nog al wat!) een heel leuk uitje. Deze voorstelling stond niet op de activiteitenkalender, die u in de brievenbus heeft gekregen. Wel staat op die kalender een hippisch evenement op 24 juni vermeld, wat niet klopt. Er wordt dan door geen enkele manage iets georganiseerd!

Toegangskaarten tijdig bestellen of kopen

     Een probleem waar de medewerkers van Wijk 700 momneteel tegenaan lopen, is het gemopper van belangstellenden die te laat komen voor toegangskaarten. (Dit heeft natuurlijk ook een positieve achtergrond, want die voorstelling is uitverkocht, waarmee de uitvoerenden uiteraard blij zijn.) Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan tijdig kaarten te kopen of (als er nog geen toegangskaarten verkrijgbaar zijn), deze in elk geval gelijk te reserveren. Zo zijn er voor de voorstelling Don Quichotte, die in mei wordt opgevoerd, bijvoorbeeld al twee voorstellingen uitverkocht! Als u met kopen zou wachten tot beging mei, dan krijgt u hoofstwaarschijnlijk een 'nee' als antwoord.
     Wilt u reserveren of kopen? Loopt u dan even binnen bij de Wijk 700-winkel in het VVV-kantoor aan de Markt 24. De promotiedames achter de Wijk 700-balie willen u graag aan reserveringen helpen!

Stopwatch Wijk 700

     Wijk bij Duurstede is een stad die naast het culturele, het historische, het bourgondische en het landschappelijke karakter, ook het sportieve element hoog in het vaandel draagt. De gemeente Wijk bij Duurstede telt niet voor niets ruim 45 sportverenigingen en sportscholen ! Buiten clubverband om wordt ook veel aan sport gedaan. In het weekeinde worden e wegen rondom Wijk druk bezet door hardlopers, fietsers, scaters en skeelers. Om nu te checken wat uw tijden zijn, is er in de Wijk 700-winkel een mooie, aluminuimkleurige stopwatch te koop. Voor slechts 24, 95 gulden heeftu zo'n stopwatch in uw bezit.

Terug naar de 700 jaar index pagina.