700 jaar stad Wijk bij Duurstede

Koning van Katoren

     Nog een paar dagen en dan start op vrijdag 17 maart de voorpremière van de Koning van Katoren. De voorstelling van zaterdag 18 maart, de dag van de première, is reeds uitverkocht. Ook de kaart verkoop voor de andere voorstellingen op 19, 24, 25 en 26 maart verloopt erg goed. Wilt u dus één van deze voorstellingen bijwonen, dan wordt u geadviseerd niet te lang te wachten met het kopen van een plaatsbewijs. Het zou terleurstellend zijn als u dit prachtige muziektheaterstuk niet zou kunnen bijwonen, terwijl u zich er op verheugt!

Ierse dag

     Op de evenementenkalender staat op 8 april de Ierse Dag vermeld. De datum waarop dit feest zou worden gehouden, is echter verschoven naar juni. Nadere informatie over het evenement kunt u over enige tijd in deze krant lezen.

Jeu de boulestoernooi

     De jeu de boulesvereniging Mazijk de Pètanque houdt op zaterdag 10 juni een heu de boules toernooi, dat op diverse plaatsen in Wijk bij Duurstede wordt gespeeld. Deelname aan het toernooi is gratis. Voor de liefhebbers een buitenkans om met andere enthousiastelingen een balletje te gooien. Als u nog nooit dit spel hebt beoefend, is dat ook geen struikelblok. Iedereen wordt uitgenodigd, van jong tot oud, van beginneling tot gevorderde. De organisatie zorgt voor de benodigde materialen en er is een enthousiast team aanwezig, dat u de grondbeginselen van het spel kan bijbrengen. Voor iedere deelnemer is er een waardevol aandenken en in alle categoeieën zijn er mooie prijzen te winnen. Er wordt gespeeld in doublettes (dat zijn teams van twee personen). Niet alleen inwoners worden uitgenodigd deel te nemen aan dit toernooi,. maar ook deelnemers uit de rgeio zijn van harte welkom. Dus als u samen met familieleden of vrienden een of meerdere doublettes wilt vormen, dan kan dat.
     Is het iets voor u? Dan kunt u zich vanaf nu laten inschrijven. Hoervoor moet u een deelnamebon ophalen. Deze bomn zit in de flyer, die in de Wijk 700-winkel in het VVV-kantoor aan de Markt 24 verkrijgbaar is. Op die flyer staan tevens de adressen, waar u het deelnameformulier kunt inleveren. Ook in Cpthern en Langbriek is een inleveradres.

Wijk 700-golfballen

     Nu de lente eraan komt, willen velen graag buiten sprten. Misschien bent u wel &eacite;én van de golfers, die actief zijn in de rgeo. In het pakket Wijk 700-cadeaus zit een mooie set van drie golfballen. Op elke bal staat het logo van Wijk 700 gedrukt. Voor slechts 17.95 gulden bent u de trotse eigenaar van zo'n set golfballen. Ook leuk om cadeau te doen! En... mocht uw golfbal in het water belanden, dan is hij duidelijk te herkennen door het logo van Wijk 700!

Terug naar de 700 jaar index pagina.