Hartelijk welkom op de homepage van Arie Gravesteijn.

Even iets over mijzelf in het kort:
ik ben in Pijnacker geboren en woon daar nog steeds met Anja van Atten.

In 1975 zijn we getrouwd en in 1978 is onze dochter Suzanne geboren.

In de jaren negentig is mijn interesse gewekt naar mijn voorouders en die van mijn schoonfamilie.

Na 15 jaar bij het Ministerie van Onderwijs (Den Haag / Zoetermeer) op de afdeling Post- en Archiefzaken gewerkt te hebben ben ik bij het ministerie van Defensie in Den Haag terecht gekomen bij de Koninklijke marine. Na reorganisatie bij de Directie Defensie Materieel Organisatie (DMO). Daar heb ik gewerkt op het Bureau Documentaire Informatie Voorziening (DIV). Op 1 juni 2012 ben met pré pensioen gegaan en vanaf januari 2013 met pensioen.

Op deze homepage probeer ik voor geïnteresseerden de resultaten van het onderzoek naar mijn voorouders en familie bekent te maken. Interesse? Klik dan hier op: Genealogie

Aan sport heb ik vele jaren actief meegedaan, vanaf mijn negende jaar ben ik lid van de gymnastiek vereniging Kracht en Vlugheid Pijnacker. Ik heb daar training gegeven aan de Wedstrijdgroep. En enige jaren op woensdagmiddag de recreatie afdelingen in Delfgauw.
Sinds september 2013 ben ik nog een paar uurtjes per week actief als assistent-trainer geweest.
En vanaf 2016 ben ik nog actief als jurylid, wat ook heel leuk is. Op de wedstrijden is altijd wat te beleven en te genieten.

Wanneer je hier meer van wil weten van de gymnastieverening Kracht en Vlugheid-Pijnacker ga dan naar de website van K&V-Pijnacker,
klik dan hier op: K&V-Pijnacker

Voor reacties, stuur een e-mail naar mij >>