Terug naar goede doel

Hallo Juul,

Ik heb deze week het geld gekregen van jouw verjaardag voor de kinderen hier. Ontzettend lief van jou om dit als kadootje te geven...en zo veel!!!!. De school waar het geld naar toe gaat heet St. Mathias Catholic school, en staat in het dorpje waar ik ook woon: Mbenjeh-Babungo in Kameroen. Er zitten ongeveer 150 kinderen op de school,en ze wonen bijna allemaal bij mij in de buurt en komen vaak bij mij thuis tekeningen maken.
Op dit moment is het kerstvakantie. Na de vakantie ga ik naar de school en hen verrassen met jouw geld. Ik stuur je daarna wel foto's en verhaaltjes, zodat je precies weet wat ik met het geld heb gedaan.
Als je nog vragen hebt dan kun je me natuurlijk altijd mailen. In ieder geval heeeeel erg bedankt namens alle kinderen hier!!! Ik heb een foto erbij gedaan van de kinderen uit mijn buurt die uit school komen. Ze lopen dan door de maisvelden terug naar huis en moeten een slootje oversteken (waar ze ook water uit drinken). De kinderen hier hebben allemaal schooluniformpjes aan.

Groetjes Yolanda